Welkom bij de website over Ritzo’s Rondje: een spannend, humoristisch, optimistisch en ontroerend voorlees-reisverhaal voor het hele gezin. Als je op het menu klikt, kun je de eerste vier hoofdstukken lezen en de illustraties van Anne Bertels bekijken. Wil je de hoofdstukken liever printen? Stuur me een mailtje (ujager@hetnet.nl) dan stuur ik je de PDF.

Ritzo’s Rondje is gebaseerd op de reis van Ritzo Holtman die in 2015/2016 op klompen een rondje rond de wereld fietste. Veel van de avonturen in het boek zijn echt gebeurd, maar dan beleefd door een jongen van negen (later tien en elf) jaar oud. In het boek komt de digitale wereld niet voor, dit maakt het verhaal tijdloos. Ritzo’s Rondje is geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf circa 7 jaar.

Wij hebben de crowdfunding voor de uitgave van dit boek (16*24, hard cover, circa 200 pagina’s, 50 illustraties) met succes afgerond. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de illustraties. Deze zomer geven we de eerste druk uit. Wil je vast een exemplaar bestellen? Stuur een mailtje naar ujager@hetnet.nl.

Klik hier voor hoofdstuk 1, 2, 3, 4 en de tekst op de achterkant.

Laat een reactie achter